HCI-LAB Summer Training

Very successful HCI Lab. Annual Summer Training:
———————————————————————
It is with great pleasure that we announce the successful completion of the 2017 #HCI_Lab summer internship program. Out of more than 30 applicants, 15 students made it through six weeks of #multidisciplinary#research intensive tracks. The tracks spanned a wide spectrum of #Computer_Science areas such as: Human-Computer Interaction #HCI, Internet of Things #IoT#Data_Science and #Machine_Learning#Cryptography#Image_Processing and Brain-Computer Interfaces #BCI. Each successful student is offered the opportunity to further pursue research with one of the lab’s professors building towards publishing a student #paper. We are hoping to see more high-caliber enthusiastic students in our upcoming cycles for the coming years, God willing.

نجاح برنامج التدريب الصيفى لمعمل تفاعل الإنسان والآلة:
————————————————————————————-
إنه لمن دواعي سرورنا أن نعلن عن إتمام برنامج التدريب الصيفي بمعمل التفاعل بين الإنسان والآلة لعام 2017 بنجاح. من أصل أكثر من 30 طالبا تقدموا، نجح 15 طالبا من اجتياز 6 أسابيع من المسارات كثيفة البحث ومتعددة المجالات. غطت المسارات نطاقا واسعا من مواضيع علوم الحاسب مثل:#التفاعل_بين_الإنسان_والآلة، #إنترنت_الأشياء، #علم_البيانات و #تعليم_الآلة، #التعمية،#معالجة_الصور و #واجهات_المخ_مع_الكمبيوتر. كل طالب ناجح لديه فرصة مواصلة البحث مع أحد أساتذة المعمل في سبيل كتابة #ورقة_بحثية طلابية. نأمل أن نستمر في رؤية أفضل الطلبة المتحمسين في دوراتنا خلال السنين القادمة بإذن الله.